HŠK Zrinjski objavio važno saopštenje za svoje navijače

Pred gostovanje u Švedskoj

HŠK Zrinjski objavio važno saopštenje za svoje navijače

E. Čaušević

HŠK Zrinjski u četvrtak igra u gostima protiv Malmoa prvu utakmicu trećeg pretkola Evropske lige.

Plemići su prošle sedmice napravili veliko iznenađenje jer su izbacili Utrecht, a naredni protivnik mostarskog kluba je švedski Malmo.

Prva utakmica ovih ekipa igra se u četvrtak u Švedskoj od 19 sati. Malmo će sigurno imati veliku podršku svojih navijača jer je već prodati skoro 8.000 ulaznica za ovaj meč.

No, očekuje se i dolazak navijača Zrinjskog kojima će pripasti nešto više od hiljadu ulaznica. Plemići su saopštili danas svojim navijačima da će biti smješteni u sektorima 17 i 18 (Ulaz E) Swesbank stadiona u Malmou.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Navijači Zrinjskog koji otputuju na meč će ulaznice moći kupiti na dan utakmice i to pocijeni od 14 eura.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamza123456789
Zrinjski ce 5 primiti tamo u svedskoj
8 2
Mica
Cekavas Red Army sa degenekom 10.000 Mostaraca u Swedskoj kakocevas napast strava.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi