5

Komentari (5)

antikomunist
PRIJAVI OPET UZP KOPILE..HAHAHA..JADAN LI SI MATERE TI SE NAPRCIM!
antikomunist
Kakvi su mostarski zadrti komunisti,Za sto lira,u sto vira.Gledam jucer baliyetinu Jakirovica..Mostarskog imena Sergej(takvih nakaza ima samo u Mostaru,otac Ibrahim,mater Senada a djeca Predrag,Nenad,Maja,Una,Drina-fuj!) HRVATI NISU SVJESNI koliko mi Bosnjaci belaja imamo redi te komunisticke gamadi)i ti isti prave problem i sa njima.Fratar doso i krsti ih a baliya Tiitin SERGEJ prvi u red stao.E TO su mostarske komunjare.
nakopitam
Je li istina da sve vise pijacara navijaju za grinjski?
antikomunist
NE VEC NAVIJAMO ZA TVOJU SEKICU I MAMICU,NJIHOVA IMENA SKANDURAMO.Kao sto cemo aBd uskoro da skandiramo imena one mostarskw strohanske gamadi sa foruma,one jebbene GTiitine starohane,jeebbo ih on.Onaj sto se VABI na"Only 22" a ovdje je"rodjak".Takvima cemo se piisatina grobove napoliranske i stavicrmo im zvjezdu petokraku u paksu prije nego gamad budu bacena u gro i zaprpana JESI sad skonto?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.