HŠK Zrinjski poslao tri mlada nogometaša na posudbe

Kordić, Radoš i Bošković probat će se nametnuti Jakiroviću u drugim klubovima

HŠK Zrinjski poslao tri mlada nogometaša na posudbe

Svlačionica HŠK Zrinjski od jučer je 'siromašnija' za tri nogometaša.

Stručni stožer i uprava HŠK Zrinjski odlučili su tri mlada nogometaša poslati na posudbe jer je procijenjeno da se u predstojećoj polusezoni neće previše naigrati u dresu s lentom.

Blaž Bošković će do kraja sezone nastupati u dresu lidera Prve lige Federcije HŠK Posušje, Josip Radoš u dresu hrvatskog trećeligaša NK Neretva Metković, dok će Anđelo Kordić također krenuti put 3. HNL u ekipu NK Jadran Luka Ploče iz koje je i došao u mostarski klub. Pred Zrinjskim je u subotu nastavak sezone, a Plemići kod kuće dočekuju Krupu. 

Mostarski klub polusezonu završio je na razočaravajućem 6. mjestu. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi