7

Komentari (7)

lalinjo
Što volite Zrinjskog,jedva čekate da izađe neki članak da komentirate,ali nisam znao da ga toliko volite,bravo,svaka čast na podršci,vjernosti i ljubavi koju šaljete.
rodjak
ja bi preporucio zrinjevcima da naprave veliki transparent njihovog ljubimca ,ratnog zlocinca i ljubitelja praljkovace i da prekriju citavu gornju tribinu sa njim kad na ljeto budu igrali u Evropi,jer ce proci nekaznjeno,ta utakmica nece biti u organizaciji N/FS BiH pa nece biti kaznjeni a Evopa svakako ne zna ko je on ,mislit ce da je to neki stari igrac legenda zrinjskog ;)
enko
Skutorska posla,zalili se,odgodili protiv jacih i onda kao protiv nejakog radnika bez publike.ebem vam ma*icu kalkulatorsku.
UM1905ZM
Dragan_B
hajd barem nešto
VelikiMislilac
Ma samo im zabranit jedno gostovanje i to Prijedor il nesto tako bezze i to ako bas neki veliki prekrsaj naprave. Pa ovi majorizirani su zasticeni ko najpopularnija endemska vrsta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.