Zrinjski protiv Radnika bez publike

Odbijena žalba

Zrinjski protiv Radnika bez publike

Admin Čaušević

Zrinjski će po rekordnu 13. ligašku pobjedu u nizu ići bez podrške s tribina.

Iz mostarskog kluba je danas saopšteno kako je Apelaciona komisija odbila žalbu da se ukine kazna odigravanja jedne utakmice bez publike.

Na duelu 18. kola Premijer lige Zrinjski - Posušje Ultrasi su istakli transparet s likom ratnog zločinca Slobodana Praljka.

Poslije toga je Zrinjski kažnjen sa jednom domaćom utakmicom bez publike koju će odraditi u subotu protiv Radnika.

📄 Apelacijska komisija Nogometnog saveza BiH odbila je žalbu HŠK Zrinjski i potvrdila odluku Disciplinske komisije kojom...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Wednesday, March 16, 2022
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako je trajao žalbeni postupak Plemići su nekoliko domaćih mečeva igrali s publikom što neće biti slučaj u 23. kolu.

Utakmica Zrinjski - Radnik igrat će se u subotu od 19 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Skutorska posla,zalili se,odgodili protiv jacih i onda kao protiv nejakog radnika bez publike.ebem vam ma*icu kalkulatorsku.
4 5
lalinjo
Što volite Zrinjskog,jedva čekate da izađe neki članak da komentirate,ali nisam znao da ga toliko volite,bravo,svaka čast na podršci,vjernosti i ljubavi koju šaljete.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi