HŠK Zrinjski saznao potencijalnog protivnika u trećem pretkolu Evropske lige

Ukoliko prođu Utrecht

HŠK Zrinjski saznao potencijalnog protivnika u trećem pretkolu Evropske lige

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog u drugom pretkolu Evropske lige igraju u četvrtak protiv holandskog Utechta.

Zrinjski u prvom pretkolu nije imao problema i u dvije utakmice s ukupnih 6:0 savladao je makedonski tim Akademiju Pandev. No, u drugom pretkolu bh. klub igra protiv Utrechta koji je favorit u ovom okršaju.

Međutim, sigurno da u mostarskom klubu vjeruju da mogu proći dalje i plasirati se u treće pretkolo Evropske lige.

Danas je u Nyonu održano izvlačenje parova za treće pretkolo, a potencijalnog protivnika saznao je i Zrinjski. Mostarski klub će u slučaju da prođe Utrecht igrati protiv pobjednika duela Domžale - Malmo.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Prvi meč trećeg pretkola Evropske lige igra se 8. avgusta, a revanš sedam dana kasnije. Ako Zrinjski prođe u treće pretkolo prvi meč će igrati u gostima.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ELBalkanico
Pa moze to, puste Utrehta da dobije 2-1 u Mostaru, onda ih iznenade u Holandiji sa 0-3, i protiv Malmea ih pustimo da nas dobiju lagano 2-0 i onda u Mostaru pritinemo pred 100.000 gledalaca i 3-0 ih dobijemo...lagano...kasnije protiv Arsenala ce biti lakse...izbacit ce PSG-a iz LP u medjuvremenu, zajedno sa Citiyem, zbog dugova, i poslati Sarajevu i Zrinskom pozivnice za grupnu fazu LP...a realno, jaci smo od Barse i Liverpoola, mozemo dalje...
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti