4

Komentari (4)

EdwinPol
Hahahahah poceli su mijenjati i propozicije takmicenja ne bi li zaustavili najveci bh klub u pohodu na trecu uzastopnu titulu... otkad se broj stranaca ogranicio i otkad se forsiraju mladi igraci (sasvim normalna pravila za boljitak naseg fudbala) od tada Sarajevu ne moze niko prismrditi. Al pocelo je evo
Bosonog bog
I jos povecati broj stranih igraca sa 4 na 5.Kako onda razvijati BIH talente?Tako sto ce 3 ili 4 igraca U21radi formalnosti sjediti na klupi.A klupu cemo produziti na 9 da koji slucajem nebi zasmetali starijim rezervnim igracima.Nigdje mozga a svugdje prevare i lopovluka.
Zeleni_zub
sad bi gledali većinu evropskih liga i usklađivali se, a kad je trebalo prekidati, onda je trebalo samo gledati BiH, stanje i potrebe kod nas, isl... vrlo su onako čvrstog stava.
goku_iz_sirokog
Ovi u našem savezu uvijek moraju glumiti da su najpametniji, a zapravo su glupi ko krc... Čuj predložit obavezno igrača U-21 u početnoj postavi hahah, sve rade na štetu klubova i tako automatski i na štetu samima sebi, stvarno ne shvaćam stoku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.