HŠK Zrinjski sporazumno raskinuo ugovor s Draganom Lovrićem

Nije se nametnuo Žižoviću

HŠK Zrinjski sporazumno raskinuo ugovor s Draganom Lovrićem

Nakon samo 6 odigranih službenih utakmica u ovoj sezoni HŠK Zrinjski je objavio prvi ovosezonski sporazumni raskid ugovora. 

Stoper Dragan Lovrić od danas više nije član HŠK Zrinjski, objavio je klub na svojoj službenoj facebook stranici. 

Lovrić je ugovor s mostarskim klubom potpisao 10.06. ove godine, postigao prvi pogodak u pripremnim utakmicama (protiv Krupe), no u konkurenciji koju mu čine Slobodan Jakovljević, Tomislav Barbarić i odnedavno Rijad Sadiku, Lovrić se nije uspio nametnuti Mladenu Žižoviću.

U Zrinjski je Lovrić došao iz hrvatskog drugoligaša NK Dugopolje a godinama je ovaj stoper igrao u Italiji, točnije u ekipi Catanie. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Zrinjski potvrđuje sporazumni raskid ugovora s Draganom Lovrićem, koji je u naš klub stigao u aktualnom prijelaznom roku. Draganu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere! #HŠKZ ⚪🔴

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Friday, August 28, 2020
Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Šulentina veš mašina radi punom parom
3 1
GigantMostarski
Pere Šula pare bolje nego Čović :-D
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi