Jasno je da su riječi upućene Zoranu Grbiću i njegovim pomoćnicima

Jakirović o dešavanjima u Banja Luci: Smiješno... Moji momci su heroji, kapa im do poda

23

Komentari (23)

fukaraslana
Prekinite prvenstvo vi Zrinjski pokazite da ste pravi klub i neka svi posteni klubovi vas sljede jer ovo vise nije zdravo sta se radi
StarMoVe
Savez Mafija treba sve pred zid i mašinskom povaljat pa onda ovjeriti. Đaba svi lupate ovdje brato.
1601834469
A penal u Bijeljini za titulu u 99. minutu???? Rugala se sova sjenici….
denimen9
Profa realan i u pravu kao i uvijek.
Gvardijan
Zrinjski je zasluzeno prvi i tu nema prigovora.Ali Jakirevucu kada su vas 4 kluba zvala da napravite udruzenje i borite se protiv ovih lopovluka onda ste cutali.A samo zato sto niste smjeli da ni vi ni drugi klubovi/ Siroki,Posusje itd/ to uradite po naredjenju politike.Tada ste bili uz Borac,uz F Savez BiH,tj uz njegovog predsjednika i njegove satelite koji sve to kroje a opet po naredjenju politike.Sada kada ste to osjetili na svojoj kozi sada je problem.
lalinjo
Koga su zvali,Jakirovića osobno,pa on je trener i radi svoj posao za koji je plaćen,nije to njegov posao,niti se u to miješa. Obzirom da se bori protiv vjetrenjača,našao je način,tj. riješenje kako da to zaobiđe,a to je jednostavno snaga i zajedništvo momčadi.
Gvardijan
Naravno nisu zvali Jakirovica ali su zvali klub i ljude iz upravljacke strukture kluba.A i Jakirovic,kojeg inace jako cijenim kao strucnjaka,je dio kluba.Zar ne?
lalinjo
Naravno da je dio kluba,ali ne odlučuje o tome,a niti ga tko pita iz Uprave o tome,jer to nije njegov posao. Njegovo je da vodi ekipu i da se bori na terenu,on ne plače,niti kuka,izjavu mora dati.
bk123
Ako pogledate izjavu vidjet će ta da uopšte nije kmečanje i žalovanje već naprotiv...potvrda pravog posla i samosvjesnost svoje snage
haris1000
Ovaj Jakirovic ,nevjerojatno odvratno prepotentan tip,baš neki ljigavac
lalinjo
Najveći ljigavac na ovom portalu si ti,a što se potvrđuje iz dana u dan obzirom na tvoje komentare koje ostavljaš za sobom,a prema kojima se jasno očitava tvoja ograničena moždana aktivnost.
bk123
ti si zato zlatan dečko
davide.azzurri
Zele da uniste sve u ovoj drzavi i ne biraju sredstva. Ostanemo li nijemi na njihov javasluk postacemo robovi
Mostarac94
Nema potrebe, kad se Velez bunio dosla su samo 3 kluba jos a ostali sutili, a sad vam smeta kad je do vas voda dosla
lalinjo
Ne smeta nama ništa,mi smo pronašli riješenja,sada su nas samo pitali za mišljenje na situacije koje su bile,naša snaga je naše riješenje,ni sa takvim suđenjem nas nisu mogli pobijediti.
Mostarac94
A znali su nama pisat kmecavci hahah pa sto sad kmecite medjugorcii
maradariolaa
Zrinjskom ne trebaju bodovi.. gledaj tabelu pajeseru poveleški.. čovjek samo komentira utakmicu i događanja na istoj..
Mostarac94
Ajde ne kmecii prvi ste sta tu places
Lacosta
Ti si Mostarac prirodno glup. Ne kmeči jakirević radi sebe. U subotu u 15 sati borac će pokrasti Tuzlu i u 19 Zrinja igra protiv Sarajeva za titulu 7 kola prije kraja. Ali glupane možda kmeči da ovoga više ne bude, jer u protivnom. Vi ćete igrati protiv Sarajeva finale kupa, i bit ćete ne dobijeni na terenu nego *******ni u pakšu od strane istoga toga Grbića. Prvo će vas ubit pa onda ******t.e zato Jakirević kmeči, ne radi sebe, nego radi vas glupane
Lacosta
Neće oni vas pokrasti radi Sarajeva. Btw to je jedan od pošteniji klubova u ligi. Porast će vas da četvrto plasirani iz lige ide u Evropu. Ako bi Borac slučajno tu završio. A ti glupane pljuj po Jakireviću
UM1905ZM
Jarane u Mostaru jel ,sabane jedan
bk123
shzlo napiso si toliko nebuloza u komentaru da to nije normalno...Npr kažeš da tunel nije bio u funkciji da je bio zatvoren saobraćaj, pobrko si karte Lendava nije bila odavno zatvorena nego tunel Crnaja, to je jedna nebuloza druga je Veležov stadion pod bijelim brijegom,treća nacionalni stadion...itd itd.
Fejker
Inace lendava vodi pravi u pm ???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti