Odgađa se Premijer liga BiH?

Zbog pandemije koronavirusa

Odgađa se Premijer liga BiH? · Udarna vijest

M. Šljivak

Utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine mogle bi biti odgođene, saznaje SportSport.ba.

SportSport.ba neslužbeno saznaje iz izvora bliskih NSBiH da će utakmice Premijer lige BiH u narednom periodu biti odgođene zbog pandemije koronavirusa koji hara svijetom.

NSBiH je odlučio da se odlože utakmice omladinskih liga, futsal i ženske Premijer lige BiH, a vjerovatno će se odložiti i Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, NSBiH je ranije donio odluku da se naredna dva kola Premijer lige igraju bez prisustva publike. Ipak, nakon što je proglašena pandemija koronavirusa sada je pod upitnikom odigravanje utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Širom Evrope se također odgađaju prvenstva i zaista vlada pravi haos u fudbalskom svijetu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

beliver
Realno meni je svejedno ja ionako gledam utakmicu preko tv-a uz uslov da ima prenos tako da bilo publike ili ne sta me briga
2 14
hzsg
Eto prilike nasem "zeljkanu" da kao drugoplasirani bude sampion nase drzave. Sad ce komisija koju ce sacinjavati Sabrija Topalovic i njemu slicni da napravi presedan, zaista nas nebi nista cudilo.....!
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti