HŠK Zrinjski: Trener i igrači imaju bezrezervnu podršku!

Šuškalo se o Bakinom odlasku

HŠK Zrinjski: Trener i igrači imaju bezrezervnu podršku!

Posljednjih dana u pojedinim bh. medijima mogu se vidjeti napisi o tome kako je Blaž Slišković na izlaznim vratima Zrinjskog.

Popularni Baka u Premijer ligi BiH i dalje drži Plemiće u igri za četvrtu uzastopnu tiulu. Četiri kola prije kraja mostarski tim za liderom zaostaje četiri boda, pa se na pojedinim portalima već špekuliše da bi Slišković u slučaju neuspjeha mogao dobiti otkaz i da se već traga za njegovim nasljednikom.

Navodno u Zrinjskom već neko vrijeme nisu zadovoljni za Sliškovićem radom, a kao mogući nasljednici se pominju bivši trener GOŠK-a Mato Neretljak i Mladen Žižović koji već godinama s klupe vodi Radnik.

Veliki broj upita o Sliškovićevom statusu primorao je Zrinjski da se oglasi priopćenjem.

"S obzirom na veliki broj upita koji se prije svega odnose na status šefa stručnog stožera Blaža Sliškovića, a koji su posljedica neutemeljenih napisa u medijima u posljednja tri dana, HŠK Zrinjski želi još jednom ponoviti da glavni trener, njegov stručni stožer i cijela momčad i dalje imaju bezrezervnu podršku kluba", poručili su iz tabora aktuelnog prvaka BiH.

"HŠK Zrinjski s posebnim naglaskom želi izraziti zadovoljstvo pokazanim karakterom momčadi u posljednjih sedam utakmica te od stručnog stožera i igrača u posljednja četiri kola prvenstva očekujemo još jači angažman i nastavak vjere u osvajanje novog naslova prvaka, a neutemeljene napise ne želimo demantirati i tako davati na važnosti medijima koji to ne zaslužuju", navedeno je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sliškoviću ugovor sa Zrinjskim inače ističe na kraju sezone.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarHZ
Baka majstore Horde su uz tebe
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi