Pogledajte gol koji bi Sarajevu mogao donijeti titulu

Zrinjski remizirao u Doboju kod Kaknja

Pogledajte gol koji bi Sarajevu mogao donijeti titulu

A. Čaušević

Sarajevo nije pobijedilo Radnik, ali je prednost u odnosu na Zrinjski ostala nepromijenjena.

Bordo tim je u 29. kolu remizirao u Bijeljini. U ne toliko uzbudljivoj utakmici po izuzetno teškom terenu na Gradskom stadionu je bilo 0:0.

Neriješeno su igrali i Plemići u duelu sa Mladosti. Na MGM Farm Areni publika je u veoma interesantnoj i neizvjesnoj utakmici vidjela četiri gola. 

Mostarski tim je vodio dva puta u Doboju kod Kaknja, a meč je završen rezultatom 2:2 uz promašen penal Ivana Čurjurića u posljednjim minutama.

Izjednačujući gol za Mladost za konačnih 2:2 zabio je Behrudin Atajića iz penala, prethodno je rukom igrao Slobodan Jakovljević te je dobio crveni karton.

Pogodak koji bi na neki način mogao i donijeti titulu na Koševo, prvu nakon 2015. godine možete pogledati u video prilogu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja prvenstva su ostale četiri utakmice. Sarajevo i nakon ovog kola ima četiri boda prednosti te je sasvim jasno da se u Titovoj 38b može početi hladiti šampanjac. 

U narednom kolu dvije prvoplasirane ekipe prvenstva će biti domaćini. Sarajevo će dočekati Čelik, dok će Zrinjski biti domaćin Radniku.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MLADOST
Bravo Mladost. Trebali smo ovu utakmicu riješiti u svoju korist, ali bez obzira na ta dva izgubljena boda, borba na terenu, kao i sama utakmica, je bila top.
11 0
AmarHZ
joj šta je Ultrasa habgahahahahah Hordi u Kakanj dođe bar 700 ili 800 njih nema 200 hahabab
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi