HŠK Zrinjski u odličnoj atmosferi odradio zadnji trening pred sutrašnji derbi

Veliki rivali HŠK Zrinjski i FK Velež odmjerit će snage sutra pod Bijelim brijegom

HŠK Zrinjski u odličnoj atmosferi odradio zadnji trening pred sutrašnji derbi

O. Lekić

Pred mostarskim HŠK Zrinjski sutra je dugo očekivani derbi protiv gradskog rivala Veleža.

Naravno, radi se o utakmici 2. kola koja je pomjerena zbog europskog nastupa Rođenih, a sutrašnji derbi igrat će se pred publikom, no među navijačima na stadionu neće biti najžešćih pristalica Veleža.

Plemići su kao i njihovi rivali odradili posljednji trening pred sutrašnju veliku utakmicu, a dojam je da i u stožeru domaćeg tima jedva čekaju da utakmica započne. Na današnji trening pred derbi prvi su izašle mlade snage Zrinjskog koje je na današnjoj pressici trener Sergej Jakirović apostrofirao kako bi oni sutra mogli biti prevaga na strani šesterostrukog prvaka BiH.

Atmosfera standardno dobra, travnjak stadiona pod Bijelim brijegom također u više nego dobrom stanju i pozornica je već spremna za sutrašnju utakmicu. Iz oba tima poručili su kako se nadaju fer i korektnoj atmosferi i na terenu i na tribinama i uistinu nema razloga da bude drukčije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica se igra sutra s početkom od 17h.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
IGRAJ DO KRAJA!!!
8 6
Fourteenwords
Rodjeni su smrdljive picke!
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi