Ultrasi su spremili pravi mali spektakl

'Ludi' doček za igrače Zrinjskog nakon najslađe pobjede

8

Komentari (8)

plemic
ti si još u 15. stoljeću, po izričaju i ponašanju. ovo je moja domovina i u njoj radim sve što poželim, a da je u skladu sa zakonom. to bi preporučio i tebi. mržnja koja zrači iz tebe nije odlika ni vjernika ni intelektualca ni homosapijensa. moja vjera kaže tko tebe kamenom, ti njega kruhom. živim u skladu sa tim načelom. ja ipak mislim da ti ne mrziš mene zbog mije vjere i nacije, nego zbog nemoći tvoga kluba hšk zrinjski u športskoj i fer borbi? jesam li ovo točno rekao? i posalije svega što si mi nalajao rado bih te upoznao i sa tobom popio espreso kahvu i rakijicu.
Slabo ti ide taj croatski jezik, pričaj bosanski da te cijeli svijet može razumjeti. Nema mržnje u meni, samo gađenje prema ljudima koji se diče i ponose nečim čega se pametan stidi. Ali vrijeme će svoje pokazati, kako klub nastao, tako će i nestati. Ko je bar malo pametan i kliker, vidi šta židovski lobi radi. Šampioni države koju ne priznajete, a morate živjeti u njoj. Ne mogu ni zamisliti kolika je vaša muka.
plemic
ovo je neka video-montaža (moda snimak dočeka torpedaša), zrinjski nema navijače ...
Kažu da ti je idol Praljak živ, popio frutek umjesto cijanida, nije umro samo se usr'o. Za koga si navijao do '93, do formiranja plastike? Ili se nisi bio ni rodio? Kmečavac
plemic
meni praljak tebi mahmuljan, prvi je junački uradio šta je uradio, mahmuljan kao pić*a pobjegao u tursku, možda i u dimijama sa ženskim pasošom, kao zukić prodavač radnih mjesta, ali pusti politiku, ovo je špotrski portal. čitaj, gledaj, uči, divi se HŠK zrinjski.
Ja se divim samo Allahu i onome što je on stvorio. A to možeš da se diviš svojoj židovskoj plastici i svojim fašistima do prekosutra. Čitaj, uči, proučavaj malo historiju svoje domovine Bosne i Hercegovine, a hrvatske fraze i izraze prosipaj kad budeš išao da im čistiš ćenife, sad će ti sezona. Smradu mali fašistički
plemic
dragane ti si ozbiljno bolestan, ne preskači tabletice koje ti lječnici daju. poslušaj me za tvoje dobro.povjest mi je dobro poznata, ali otom-potom. vratimo se mi športu. kupi "arenu", pa pogledaj sutra čudo neviđeno u konjicu ...
Ja za razliku od tebe i par tebi sličnih nisam zapeo u 18 vijeku, debilčino, i ako nekome treba pomoć, to ste vi šizofrenici. Nema ovdje športa, ovdje je sport, fudbal itd. Kontaš li sljedbeniče nacionalizma i fašizma?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.