HŠK Zrinjski želi mladog napadača NK Travnik
Foto - NK Travnik

Nihad Šero na radaru Plemića

HŠK Zrinjski želi mladog napadača NK Travnik

M. Šljivak

HŠK Zrinjski želi mladog napadača NK Travnik

Ovaj 21-godišnji fudbaler privukao je veliku pažnju na sebe igrama u dresu tima s Pirote, a vrlo bismo ga lako od naredne sezone mogli gledati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Mostarski tim pokazuje ozbiljan interes za usluge ovog fudbalera. Radi se na njegovom dovođenju i neće biti iznenađenje ako mladi napadač završi u redovima Plemića.

Šero je produkt omladinske škole visočke Bosne. Seniorsku karijeru također je počeo u ovom timu, a u januaru 2019. godine prešao je u redove NK Travnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protekle sezone igrao je zaista dobro, te je u 14 odigranih utakmica Prve lige Federacije BiH postigao šest golova i upisao je dvije asistencije.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ekspert
Husara je takav kakav je. Ali Zrinjski je sa njegovim igračima super prošao. I sa Pirićem i sa Mešanovićem i na kraju sa Mulahusejinovićem. I Husara bio korektan. Čudno, sve super momci, a Husara im manager. :-;
1 0
GigantMostarski
Ko je menadzer igracu?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi