Frane Čirjak napušta HŠK Zrinjski?

Još jedan odlazak iz Mostara

Frane Čirjak napušta HŠK Zrinjski? · Saznajemo

M. Šljivak

HŠK Zrinjski i hrvatski fudbaler Frane Čirjak vjerovatno neće nastaviti saradnju.

Ovom 24-godišnjem veznom fudbaleru ugovor s mostarskim timom istekao je prije nekoliko dana, a kako SportSport.ba saznaje, isti neće biti produžen.

Rukovodstvo Plemića i Čirjak još uvijek nisu našli zajednički jezik oko produžetka saradnje. Postoji velika mogućnost da do dogovora neće ni doći, pa će hrvatski veznjak vjerovatno napustiti Bijeli brijeg.

Čirjak je protekle sezone nastupio u ukupno 24 utakmice za Zrinjski u svim takmičenjima. Postigao je jedan pogodak i upisao je četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Plemići imaju veliki broj fudbalera kojima ističe ugovor. Za sada su potvrđeni odlasci Ivana Čurjurića i Damira Šovšića, dok se s ostalim fudbalerima vrše pregovori.

Soldo, Gojković, Rugašević, Stojkić, Rustemović su još za pregovaračkim stolom, a želja kluba je i da se zadrži mladi golman Dinko Horkaš, koji se nalazio na posudbi iz zagrebačkog Dinama.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Realist
Nek smo ga se riješili
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi