18

Komentari (18)

velez mo
Nisu normalni majke mi onakog Rendulica nogirati,covjek i odveo u grupu Konferenc lige,najveci strucnjak koji je ikad radio u nasoj ligi
Frane
Nije lako biti zaposlenik kad ti je Šula nadređeni, čim padneš ispod 2.1 bodova po utkamici letiš i Žižović je s 2 b po utakmici letio, nije da ti on može trpiti ko Mirvic Varešanovića i Feđu s nizom poraza ili Kevelj vaše trenere jbg ni ja nisam sretan ali tako je kako je, on je investirao svoj novac ne ja svoj, pa se pita više od mene.
velez mo
Dobro vrane ode ti sad daleko,ko ti je taj šula nisam u toku,nego pusti sad fudbal da te pitam ima li u tebe kupusa za ukiselit tebalo bi mi 2,3 vrece,u vas u Jarama je najbolji.Dosao bi ja gore nije problem
Frane
Nitko samo najuspješniji čovjek u povijesti bih nogometa, a kupusa ima i u vas dole u Nevesinju ne moraš na zapad ići, obasjati će te novci i bogatstvo.
plemic
vrane mjenjaj kupus za ovčije podveleško đubre, svi ga hvale.
velez mo
Nemamo ti plemic mi oko Starog mosta nista,sve uvozimo
vence
Trener Crnogorac došao u Bosnu i Hercegovinu da trenira HŠK i vi raspravljate o logici na sportskom portalu
VelikiMislilac
Stvarno nema kod nas u ovoj staroj čaršiji ništa, pokoja bašča, trešnja, šipak, malo smokve, a oni se raširili ovdje, ni kupusa, što kažeš, da donesu. Ja bih im opet opalio maltu naŽovnici.
jasmin86
U bosanskom jeziku ne postoji riječ stožer
Frane
Zato što nepostoji bosanski jezik, inače sam naletio neki dan na članak Srbina koji piše kako sve više riječi iz hrvatskog jezika prodire u Srbiju, npr. jesi li znao da je izbor isključivo hrvatska riječ a svi ju koristite, a imaš čak i neke regionalne npr podrijetlo/porijeklo je isključivo dubrovačka riječ isto ju svi koristite, onda ne vidim ća je problem u riječi stožer.
Mostarac94
Kad se vec edukujes frane onda malo procitaj od kad postoji Bosanski rijecnik a od kad Hrvatski
velez mo
Vrane gdje se ovoga iscupali,crtat ce te vi Rendulica
PoliziaMerda1981
Vrane okani se ti riječnika tvoja je ikavica dica lipo zalipiti jer si navijač Zrinjskog hahahahaha nego ide li raštika kako?
Frane
Ni ja ne znam gdje su ovog nizozemsko crnogorca iščupali, nisu normalni ukratko, ali u nas i s drugom ekipom možeš titulu osvojiti tako da ne bi trebao imati težak posao.
FahrudinKonjHodzic
kod nas se kae janjeca brigada
Frane
Moj fahrudin ako vas je stid vaših riči uvijek možete posuditi naše, btw upratio sam da sada u ovo vrijeme i vi i srbi sve češće koristite hrvatsku riječ blagdani. Za ove što još nisu dokučili srpsko bosanska riječ je odabir a hrvatska izbor, mada ovaj odabir sve više ide u povijest.
FahrudinKonjHodzic
svejeto jedan jezik sam se glupanderi zatucati prepiru jel hrvatski bosanski srpski i odabir i izbor se koriste svudje od slovenie do makedonie i imaju isti korijen a toe glagol birati odnosno odabirati izbirati sviste nepismeni hebale vas vase te glupe male nacie
rodjak
a sta je stozer i od kada se ta rijec kod nas upotrebljava?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.