Jagodić: Neke glave su poletile...

Musemić dao kratak komentar

Jagodić: Neke glave su poletile...

H. Zilić

Igman iz Konjica je u 28. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ostvario vrijedan trijumf u brobi za opstanak s kojim su pobjegli iz opasne zone pet kola prije kraja prvenstva.

Tim iz Konjica je danas savladao Slogu Meridian iz Doboja rezultatom 3:0.

Presudilo je drugo poluvrijeme koje je Igman odigrao sjajano i upravo su u drugom poluvremenu postigli sve golove.

Dvostruki strijelac je bio Denković, a vodeći gol je postigao Hrelja. Gosti su u prvom poluvremen promašili penal preko Zajića.

Nakon utakmice komentar su dali treneri oba tima Vlado Jagodić i Husref Musemić.

Prvi je izjavu dao šef stručnog štaba tima iz Doboja, Vlado Jagodić.

Oglasi

"Ne mogu biti zadovoljan. Utakmica se može izgubiti, ali mi smo izgubili 3:0. Prvo poluvrijeme mi je davalo neke signale da možemo. Nama je u posljednjim utakmicama drugo polvurijeme donijelo bolju igru, danas se eto nije desilo.

Upozoravao sam na ofanzivu Igmana na početku drugog poluvremena. Žao mi je prvog poluvremena, nismo ni penal iskoristili i nakon toga ide kazna", rekao je Jagodić i dodao:

"Da nismo rano primili gol u nastavaku možda bi drugačije bilo. Ove izmjene su mi danas donijele glavobolju. Čestitam Igmanu, čestitam Husrefu, vraćamo se u našu stvranost, moramo se brzo trznuti. Neke glave su poletile, moramo se spustiti na zemlju. Realno utakmica protiv Leotara je presudna."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Strateg Igmana Husref Musemić je bio itekako zadovoljan pobjedom i dao je kratak komentar utakmice.

"Vidjeli ste šta jedna utakmica može da ponudi. U prvom poluvremenu nismo ništa organizovali, Sloga je promašila penal. Izvršili smo neke izmjene i dobili smo na igri, čestitam mojim igračima. Velika je važnost utakmice bila", rekao je Musemić.

Top Komentari

nakopitam
Ovaj krkan musemic je zajedno sa strucnim staom *****djo malom @rabodimis ukucane
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi