HSV se izvukao sa penala u 98. minuti

Đumić skrivio penal

HSV se izvukao sa penala u 98. minuti

M. Šljivak

Nova sezona u Cvajti za njemačkog velikana HSV nije počela na najbolji način.

Tim iz Hamburga je u prvom kolu remizirao na svom terenu protiv Darmstadta rezultatom 1:1, a do jednog boda su domaći došli pogotkom sa bijele tačke u 98. minuti meča.

Darmstadt je poveo na otvaranju drugog poluvremena. Samo što je ušao u igru i u prvom kontaktu sa loptom za 0:1 pogađa Skarke.

HSV je dominirao do kraja utakmice. Imali su mnogo veći broj pokušaja, veći posjed lopte, ali do izjednačenja stižu tek u osmoj minuti sudijske nadoknade.

Dosuđen je penal za domaće. Skrivio ga je bh. fudbaler Dario Đumić, a Aaron Hunt je precizan za izjednačenje rezultata i konačnih 1:1.

2. Bundesliga, 1. kolo:

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

HSV - Darmstadt 1:1

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi