Htio, ne htio: Kraj za Cesca u Monacu?
Foto - EPA

Žele da ode

Htio, ne htio: Kraj za Cesca u Monacu?

M. Šljivak

Cesc Fabregas mogao bi napustiti Monaco tokom ljeta.

Iako 33-godišnji veznjak nije previše zainteresovan da sasluša ponude koje stižu, klupsko rukovodstvo se želi riješiti njegove ogromne plate i odlučili su ga pritisnuti da prihvati neku od ponuda koje ima.

Među prvima je u redu katarska Al Gharafa. Ovaj klub čini sve kako bi angažovao španskog fubalera i to će pokušati da učini već u narednom periodu.

[twitter]https://sportsport.ba/magazin/gospoda-fabregas-sa-45-godina-izgleda-brutalno-svi-se-za-njom-okrecu/367911[/twitter]

Fabregas je član Monaca od januara 2019. godine. Ugovorom sa klubom je vezan do ljeta 2022. godine, no vrlo je moguće da će saradnja biti ranije raskinuta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U prošlosti je sjajni veznjak igrao za sve same velikane evropskog fudbala. Briljirao je u Arsenalu, Barceloni i Chelseaju, ali u selekciji Španije sa kojom je osvojio sve.

Za Monaco je odigrao 37 utakmica i postigao je jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi