Luka Jović bi direktno s jahte mogao u novi klub
Foto - Instagram

Kovač želi napadača Reala

Luka Jović bi direktno s jahte mogao u novi klub

M. Šljivak

Luka Jović konstantno se povezuje s odlaskom iz Real Madrida.

Nije mladi srbijanski napadač opravdao očekivanja Zinedinea Zidanea u prvoj sezoni, te je češće bio u skandalima nego terenu.

Već dugo se špekuliše o odlasku Jovića iz Reala. Ta opcija je sve bliža, a nakon Intera, Napolija, Milana i Arsenala, još jedan klub se uključio u igru za dovođenje 22-godišnjeg napadača.

To je ekipa Monaca. Kneževe je preuzeo hrvatski stručnjak Niko Kovač, koji je vodio Jovića u Eintrachtu iz Frankfurta, te ga sada želi u svom timu pred start nove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako bi Jović direktno s jahte na Mallorci mogao ubrzo put Monaca, ali svakako da treba sačekati odluku Zidanea da li će računati na njega u utakmicama Lige prvaka.

Pored Jovića, Niko Kovač također želi dovesti i Filipa Kostića, još jednog člana Eitnrachta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Propade Jova Kao Federalac
2 0
Stari_trafford
REBIĆA U MONAĆO ,NOVI DADO PRŠO
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi