Niko Kovač našao pojačanja: Stižu dvojica Hrvata
Foto: EPA

Ima plan za Monaco

Niko Kovač našao pojačanja: Stižu dvojica Hrvata

Niko Kovač prije nekoliko dana imenovan je za novog trenera Monaca.

Brojni klubovi su se interesovali za Kovačeve usluge nakon što je dobio otkaz u Bayernu, a ona najpovoljnija po njega bila je od Monaca s kojim je potpisao višegodišnji ugovor.

Klub iz Kneževine želi se pod Kovačevim vodstvom vratiti na staze stare slave i spreman je hrvatskom stručnjaku dati veliki budžet da osnaži tim, a procurila su i imena mogućih pojačanja.

Sa Monacom se u vezu dovode Luka Jović, zatim Mario Gotze, no italijanski Calciomercato tvrdi da je Kovač na listu prioriteta stavio Marija Mandžukića i Ivana Perišića s kojima je već sarađivao dok je vodio reprezentaciju Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iz Italije tvrde da realizacija ovih transfera ne bi treba predstavljati problem, jer je Mandžukić slobodan igrač, a Perišić gotovo pa slobodan.

Kovač je, podsjetimo, uz Bayern ranije vodio još Eintracht iz Frankfurta i reprezentaciju Hrvatske.

Top Komentari

Stari_trafford
TRIBA ON MALOG BENKOVICA DOVES IZ LEIĆESTERA MALO DA ČOIK PROIGRA ,MANĐO I PERIŠIĆ BI TOP BILI
4 3
nijepoznat
Sretno Kova Kralju
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi