"Htio sam igrati sa Ronaldom, ali nema više smisla da pričam o njemu"
Vinicius se na Bernabeu mimoišao sa Ronaldom, ali tvrdi da u klubu ima toliko dobrih igrača da se njegov odlazak skoro i ne osjeti

Mladi Brazilac iz Reala

"Htio sam igrati sa Ronaldom, ali nema više smisla da pričam o njemu"

Mladi brazilski fudbaler Vinicius Junior priznao je u razgovoru za španske medije da mu je žao što je Cristiano Ronaldo ovog ljeta otišao iz Real Madrida.

Kako je rekao, Vinicius je sanjao da jednog dana zaigra sa Portugalcem ali ipak nije dočekao da mu se snovi ostvare.

"Da, želio sam igrati sa Cristianom Ronaldom jer sam uvijek bio njegov veliki fan. Međutim, on više nije tu i nema smisla da pričam o njemu. Sretan sam što dijelim svlačionicu sa nekim drugim velikim igračima, a u Realu ih ima mnogo", poručio je Vinicius.

Mladi Brazilac češće igra za B tim Reala nego za seniore, ali je nedavno upisao debi za prvi tim i to protiv Atletico Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"To je bio jedan od najljepših momenata moje karijere za sada. Prve minute u dresu Reala neću nikada zaboraviti", dodao je Vinicius Junior.

Vinicius Junior je za Real Madrid potpisao u julu ove godine za čak 45 miliona eura, a ugovor mu važi do 2025. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti