Hughes: Asmir je sjajan golman i normalno je da ima ponuda

Da li će Begović ostati u Stokeu?

Hughes: Asmir je sjajan golman i normalno je da ima ponuda

Adnan Beganović

Menadžer Stoke Cityja, Mark Hughes, izjavio je da će u narednim danima razgovarati sa našim Asmirom Begovićem oko potpisivanja novog ugovora.

U posljednje vrijeme se mnogo priča o Begovićevom odlasku iz Stokea, a kako naš golman još uvijek nije stavio potpis na novi ugovor, takve priče su sve glasnije.

"U narednih nekoliko dana ćemo obaviti razgovore sa Beegovićem i njegovim zastupnicima. Vjerovatno su obje strane zainteresovane za završetak pregovora prije kraja sezone", izjavio je Hughes.

"Uoči svakog prelaznog roka postoje glasine o odlascima najboljih igrača. Ovaj slučaj se ne razlikuje od ostalih, Asmir je na sebe privukao pažnju ostalih klubova jer je sjajan golman", dodao je menadžer Stokea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Begović je u Stoke stigao 2010. godine i za ovaj klub skupio je 157 nastupa u Premiershipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti