Hughes: Begović je prihvatio veliki izazov

Potvrdio odlazak bh. golmana u Chelsea

Hughes: Begović je prihvatio veliki izazov

Menadžer Stokea Mark Hughes potvrdio je da će Asmir Begović karijeru nastaviti u redovima Chelseaja, aktuelnog prvaka Engleske.

"On ide u Chelsea s kojim će potpisati ugovor", kratko je saopštio Mark Hughes, koji je potom dao svoj komentar o ovoj odluci bh. reprezentativnog golmana:

"Svi su već najavili da će Asmir Begović biti drugi golman Chelseaja, a ja znam da će se pokušati izboriti za mjesto prvog golmana. Begović je prihvatio veliki izazov. Da ne vjeruje u sebe i svoje sposobnosti, sigurno ne bi otišao tamo".

Stoke je istovremeno doveo jednog novog fudbalera, a riječ je o Glenu Johnsonu, bivšem fudbaleru West Hama, Chelseaja, Portsmoutha i Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To je igrač sa bogatim iskustvom i sigurno će biti veliko pojačanje za naš tim", izjavio je Mark Hughes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.