Hughes: Van Gaal tačno zna šta treba da uradi

Menadžer Stokea na strani Van Gaala

Hughes: Van Gaal tačno zna šta treba da uradi

Edmir Škorić

Mark Hughes, menadžer Stokea, smatra da Louis van Gaal ima rješenje za krizu Manchester Uniteda.

U prvoj utakmici Boxing Daya će Stoke na Britannia stadionu ugostiti United i ova utakmica je u mnogočemu važna za goste, a posebno Van Gaala, kojem prijeti otkaz.

"Uvijek se nadam osvajanju tri boda, bez obzira o kojem protivniku je riječ. Moja ekipa uvijek želi osvojiti tri boda", rekao je Hughes, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Problemi u Unitedu? Imaju puno novih igrača, ali njihova igra se očito ne podudara s očekivanjima. Što se Van Gaala tiče, iskusan je menadžer koji je i prije bio u sličnoj situaciji. On tačno zna šta napraviti da ispravi stvari".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.