Hughes vraća Begovića među stative: On je naš prvi golman!

Branit će protiv Liverpoola

Hughes vraća Begovića među stative: On je naš prvi golman!

Trener Stoke Cityja donio je odluku da će u posljednjem kolu engleskog Premiershipa protiv Liverpoola braniti bh. reprezentativac Asmir Begović. 

Unatoč tome što se mladi golman Jack Butland istakao u jučerašnjem remiju sa Burnleyom (0:0), Mark Hughes još jednom je naglasio da je Asmir Begović "jedinica" Stoke Cityja. 

"Mogu potvrditi da će se Asmir vratiti u posljednjoj ovosezonskoj utakmici. S pravom, on je naš prvi golman", kratko je kazao Hughes, te pohvalio rezervnog čuvara mreže.

"Butland je odlično branio u posljednje tri utakmice i njegov napredak je zaista vidljiv. Vjerujem da će u budućnosti biti još bolji."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lončari nakon nekompletiranog 37. kola zauzimaju devetu poziciju na tabeli. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.