Hugo Almeida se vratio u Bundesligu

Portugalac potpisao za Hannover

Hugo Almeida se vratio u Bundesligu

E. Čaušević

Portugalski napadač Hugo Almeida odlučio je napustiti redove ruskog Anzhija i potpisati za ekipu Hannovera.

Nekadašnji fudbaler Werder Bremena odlučio se vratiti u Bundesligu i potpisati ugovor s Hannoverom. Almeida je prethodnu godinu proveo u ruskom Anzhiju za koji je u 12 utakmica postigao dva gola.

Almeida je sa Hannoverom potpisao ugovor do kraja sljedeće sezone, a u klub je stigao kao veliko pojačanje. Hannover se trenutno nalazi u opasnoj zoni, a klub je nedavno promijenio i trenera. Ovaj tim u dosadašnjem dijelu sezone ima najviše poraza i nalazi se ne 17. mjestu na tabeli.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Almeida je u svojoj karijeri nosio dresove mnogih klubova, a najzapaženiju ulogu imao je u Portu, Werderu i Bešiktašu. U dresu reprezentacije Portugala odigrao je 57 utakmica i dao je 19 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi