Mbappe, Neymar i Messi dobijaju još napadačke moći u Parizu
Foto - EPA

Hugo Ekitike stiže u PSG

Mbappe, Neymar i Messi dobijaju još napadačke moći u Parizu

M. Šljivak

Francuski prvak PSG-a pregovara s ekipom Reimsa o transferu mladog napadača Huga Ekitikea.

Sjajni 20-godišnji napadač lako je mogao završiti u Newcastleu. Reims je s engleskim klubom dogovorio apsolutno sve, ali je Ekitike stopirao transfer jer nije želio u Englesku.

Svrake su zbog toga okončale interes za ovog fudbalera, no on bi uskoro mogao pogotke 'zabijati' u mnogo jačem timu - ekipi PSG-a.

Do kraja sedmice sve bi o potencijalnom transferu mladog napadača trebalo biti poznato. Pregovori će biti aktivirani u narednim danima i velike su šanse da Ekitike dođe na Park Prinčeva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovaj mladi fudbaler je za prvi tim Reimsa debitovao 2020. godine. Odigrao je ukupno 25 utakmica i postigao je 10 pogodaka.

Postizanje golova bi mu uz Mbappea, Messija i Neymara sigurno bilo još lakše i nema dileme da bi se mogao proslaviti prelaskom u PSG.

Top Komentari

Halland
Ne treba im napadac,fali im pravi vezni igrac,idealno bi bilo da Miralema dovedu i popune tu poziciju kvalitetnim igračem,,,mislin da bi psg onda s lakoćom uzeo ligu prvaka
2 0
Benz
Kupuj na veliko, ne znam dokle ces..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi