4

Komentari (4)

HiTi
Mora da su se nasi vec i previse dobro infiltrilali kod nijemaca, pa kao po Bosni,...opleti!
Shik
Zalosno: Igraci najmanje krivi za sve: Prijeti mu predsjednik kluba,trener,menadzer,navijaci.Jos privatni problemi.A glavni krivac ko u bunkeru sa dvogledom posmatra stase desava. I pored svega toga medisko lincovanje. Pa logika: Il kupi dobrog igraca il vodeceg navijaca. I bice stoce biti.
Klicko
Odakle u njemackoj huligani??To je jedna opustena liga gdje se zna da bajern gazi sve redom i prvak je sljedecih 84 godine
axel42
Ti očigledno neznaš da je njemačka liga što se tiče gledalaca broj jedan u Evropi. Prije korone je njemačka liga 10 godina zaredom držala rekord po gledanosti na stadionima. Bayern dominira zadnjih godina to stoji, ali su svi stadioni puni jer nijemci vole fudbal više nego iko u Evropi, i naravno da i tamo ima huligana. Moraš otići na stadion St. Paulia, Düsseldorfa, Dresdena, Schalkea da vidiš šta su navijači. Mislim Kličko, nije sve tako kao što ti misliš.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.