Porto i Zenit žele Hulka
FOTO - EPA

Porto i Zenit žele Hulka

A. Beganović

Brazilski napadač Givanildo Vieira de Sousa (34), poznatiji kao Hulk, nalazi se na meti Porta i Zenita.

Iskusni brazilski napadač završio je svoju epizodu u Kini, tačnije u tamošnjem klubu Shanghai SIPG-u za koji je potpisao 2016. godine.

No, iako je u poznim igračkim godinama, još uvijek ima klubova koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima, a među njima su Porto i Zenit, čije boje je već branio.

Navodno, Zenit je već poslao Hulku službenu ponudu. Ruski klub mu nudi jednogodišnji ugovor vrijedan 3 miliona eura, dok s druge strane Porto mu je spreman ponudi višegodišnji ugovor, ali sa godišnjim platom od 1.5 miliona eura.

Promo

Top Komentari

Hamid
Konačno bez Dedica koji je kosto Mladost mnogo izgubljenih bodova
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi