Hulkov debi počeo bajno, a završio katastrofalno

Postigao gol pa se povrijedio

Hulkov debi počeo bajno, a završio katastrofalno

Endin Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Hulk debitovao je danas u dresu novog kluba kineskog Shanghaija.

Hulk je prije desetak dana odlučio da prihvati bogatu ponudu iz Kine i napusti redove Zenita. Kineska ekipa je za brazilskog igrača platila čak 50 miliona eura, a Hulk će godišnje zarađivati nevjerovatnih 20 miliona eura.

Brazilac je danas debitovao u dresu nove ekipe, ali njegov debi nije prošao onako kako je očekivao iako je sve počelo na sjajan način. Hulk je već u devetoj minuti zatresao mrežu Henana za 1:0.

Ipak, samo desetak minuta kasnije ovaj fudbaler morao je da napusti teren zbog povrede. Još uvijek se ne zna koliko je ozbiljna povreda Hulka. Shanghai nakon prvog dijela utakmice vodi sa 2:0, a drugi gol djelo je Elkesona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti