Vodile su naše cure, no na kraju remizirale

Hurem se oglasila nakon boda na Malti

5

Komentari (5)

user1597698961
Sutii bonaa,malta o cemu pricas,i o crnoj gori neki dannn???pa sta ce biti s rusijom i danskom,izgubit cemo po 7 0 ko azerbejdzan je lii,,znalo se dasu rusija i danska prejake ali se ocekivalo ostale pobjede za dostojno ispadanje ,ovakooo se brukas i tii i repkaa..cuj malta i to 10minuta dva primamo,primila u 95oj oli 15oj,bod smo samo osvojili!
bih97
Dosta te je bona,uprava napolje!
CapitalCityBoys
Pokiseli paprike pusti se fudbala...nije ti ovo babovina...:)
Brazuka
Mrs kujo lezbjeska
amza
Idi vise nesramoti nas i sebe kako te nije sramota vise nikakve rezultate s repkom nemas idi bolan daj nekom.drugom da proba nesto napraviti jer 8mamo potencijal ti si karcinom zenskog fudbala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.