Hurem: Zadovoljili bismo se i jednim bodom protiv Belgije

Selektorka bh. reprezentacije

Hurem: Zadovoljili bismo se i jednim bodom protiv Belgije

Ženska seniorska reprezentacija BiH od juče se nalazi u Louvainu, gdje će sutra odigrati prvi susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Belgije.

Selektorka Samira Hurem ističe da će ekipa dati sve od sebe kako bi došla do pozitivnog rezultata: 

"Očekuje nas teška utakmica. Belgija je iznad nas na UEFA rang listi, ali mi ćemo odigrati koliko možemo i znamo kako bismo ostvarili što bolji rezultat", rekla je Hurem, te dodala:

"Dobili smo informaciju da će stadion sutra biti pun, što pokazuje koliko znači ovaj meč domaćoj selekciji. Pripremali smo se, radili smo i želimo da pobijedimo, ali bili bismo presretni i ako bismo osvojili bod protiv veoma kvalitetne Belgije“.

Sutrašnji susret će biti odigran na stadionu  Oud-Heverlee  u Louvainu sa početkom u 20:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.