Sarajevo pred Vitez

Hurtić: Idemo u Vitez po tri boda

Edmir Škorić

Sarajevo u nedjelju gostuje Vitezu u okviru 25. kola Premijer lige BiH, pa je tim povodom sazvana danas presica u prostorijama aktuelnog prvaka naše zemlje.

Trener Almir Hurtić i napadač Amer Bekić govorili su pred novinarima.

"Jako bitna utakmica u borbi za Evropu, no ništa manje bitna i drugačija od onih prethodnih. Očekujemo tešku utakmicu, Vitez se bori za opstanak, ali važna su nam tri boda. Idemo u Vitez po dobar rezultat. Nećemo nikoga podcijeniti, ali ozbiljna smo ekipa i igramo s ozbiljnim ekipama. Nadam se da ćemo mi na kraju slaviti", rekao je Hurtić, dodavši:

"Almir Bekić se oporavio i najvjerovatnije će biti u konkurenciji. Nema Duljevića i Barbarića, ali imamo neke varijante pa ćemo vidjeti koga ćemo staviti u prvih 11".

Još jednom je Hurtić prokomentarisao ekipu Viteza.

“Vidjelo se i ranije da je Vitez dobra ekipa, koja nam je i jesenas stvorila dosta problema. Bila je to otvorena utakmica u kojoj Vitez nije imao puno toga da izgubi i sigurno da naredna utakmica neće biti takva. Oni igraju kući i moraju pobijediti. Finiš je prvenstva i mi nemamo pravo na kiks. Svaki bod i svaka utakmica nam je bitna. Vitez nam donosi tri boda, baš kao i tekma sa Željezničarom i nećemo odmarati bilo koga".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidi video!

“Nemam šta puno dodati, šef je sve rekao. Na nama je da izađemo na teren, damo svoj maksimum kao da nam je ovo zadnja utakmica. Mislim da nas niko ne može pobijediti ako damo taj maksimum", rekao je napadač Amer Bekić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije