Hurtić na klupi Radničkog iz Lukavca

Hurtić na klupi Radničkog iz Lukavca

Samir Mlaćo

Jučer je sa početkom u 10:00 sati održan prvi sastanak igrača FK Radnički iz Lukavca, sa upravom i stručnim štabom, a tiče se plana i programa rada za naredne pripreme.

Ono što je važno naglasiti je svakako promjena u sastavu stručnog štaba, te će u ovoj sezoni sa klupe Radnički voditi Vedran Hurtić kao šef stručnog štaba, dok će njegov pomoćnik biti Dragan Mandalinić.

"Na sastanku je igračima od strane šefa struke predstavljen plan i program rada, a posebno je naglašeno da će u narednoj sezoni akcenat biti na mlađim igračima na kojima će se i graditi budućnoat našeg kluba.

Do početka prvenstva je još dovoljno vremena, a nakon uvodnih par treninga pristupiti će se rješavanju igračke križaljke za narednu sezonu", istakli su iz FK Radnički, člana Druge lige FBiH grupa Sjever.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Nakon uvodnog sastanka na glavnom terenu stadiona Jošik održan je i prvi trening, a Hurtiću se odazvalo oko petnaestak fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi