Hurtić: Ovo je za nas prava evropska proba

Trener FK Sarajevo nakon Spartaka

Hurtić: Ovo je za nas prava evropska proba

M. Šljivak

Fudbaleri Sarajeva poraženi su danas u prijateljskoj utakmici od moskovskog Spartaka rezultatom 2:0.

Tim Almira Hurtića pružio je dosta dobru igru, ali su na kraju ipak poraženi od kvalitetnijeg protivnika.

Trener ekipe s Koševa je zadovoljan prikazanom igrom, naročito u prvom poluvremenu.

"Oni su vrhunska evropska ekipa i ovo je bila evropska provjera za sve nas. Mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom, odigrali smo odlično prvi dio, taktički pogotovo i bili smo bolji. Igrači koji su igrali ispoštvovali su sve što smo se dogovorili", rekao je Hurtić, te je dodao:

"U nastavku smo pali snagom, gol smo bespotrebno primili i gol koji smo primili je prelomio. Imali smo i mi još šansi, ali nismo uspjeli postići gol. Zatim smo primili gol i sve je bilo gotovo. Za sve igrače je ovo jedna dobra provjera", rekao je Hurtić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi