Talenat iz BiH iz prvog kontakta sa loptom asistirao za pobjedu protiv Borussije Dortmund

Igra u dresu Kolna

Talenat iz BiH iz prvog kontakta sa loptom asistirao za pobjedu protiv Borussije Dortmund

E. Oštraković
Teme:

Nogometaši Kolna ostvarili su pobjedu na domaćem terenu protiv Borussije Dortmund sa 3:2.

Iako su gosti bili favoriti na današnjem susretu, tri boda su ostala u Kolnu.

Krenulo je dobro za goste, koji su na poluvremenu imali vodstvo od 0:1, a strijelac je bio Brandt u 31. minuti utakmice.

U drugom poluvremenu viđena su čak četiri gola. Prvo je Kainz u 53. minuti izjednačio na 1:1, a tri minute kasnije potpuni preokret kreirao je Tigges.

U 71. minuti Ljubičić je postigao gol za 3:1, a konačan rezultat postavljen je u 78. minutu i to nakon autogola Schmitza.

Talenat iz Bosne i Hercegovine, Denis Huseinbašić, ušao je u igru u 70. minuti i napravio pravo malo čudo.

Naime, u prvom kontaktu sa loptom, uspio je upisati asistenciju. Bila je to prva akcija u kojoj je sudjelovao, te je dodao loptu do Ljubičića koji je pogodio za 3:1.

Asistenciju talentovanog nogometaša Kolna, Denisa Huseinbašića, pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mladi Huseinbašić osim njemačkog pasoša posjeduje i pasoš Bosne i Hercegovine i postoji mogućnost da zaigra za našu reprezentaciju.

Ostaje da vidimo hoće li ljudi iz saveza ubrzo reagovati i pokušati dovesti ovog talentovanog nogometaša u redove naše reprezentacije.

Promo

Top Komentari

Mowzilla
Zapaziti momka, ali odma! Bas sam provjerio na TM-u, jos ga mozemo prisvojiti bez problema. Petevu, reaguj, ugledaj se bar malo na Kodru i Bazdarevica...
6 0
Adnanos
Nije nikad igrao za Njemacku niti ce ikad zaigrat. Ali treba obratit paznju na svakog mladog igraca pogotovo ovi koji odigraju i minutu u nekom timu iz lige petica jer mi takvi nemamo puno.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi