Huseinbašić: Pobjedom ovjeriti bodove iz Ljubuškog

Bratstvo dočekuje Orašje

Huseinbašić: Pobjedom ovjeriti bodove iz Ljubuškog

Jedan od zanimljivijih susreta 19. kola Prve lige Federacije BiH bit će odigran na stadionu "Luke" u Gračanici. 

Domaće Bratstvo će nakon visoke pobjede u Ljubuškom (3:0) na svom terenu dočekati Orašje, a uoči sutrašnje utakmice svoja očekivanja za SportSport.ba je iznio brzonogi napadač Ermin Huseinbašić. 

"Naša očekivanja su u svakoj utakmici ista, idemo na pobjedu. Svjesni smo da nas očekuje izuzetno teška utakmica jer Orašje je u dobroj seriji, ali i mi imamo dvije vezane pobjede i još igramo na domaćem terenu. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu i ovjerimo tri boda iz prošlesedmične utakmice u Ljubuškom", kazao nam je Huseinbašić i potom dodao:

"Atmosfera u timu je zaista odlična, tako da ne sumnjam u pobjedu Bratstva. Svi su zdravi i spremni za sutrašnju utakmicu i jedva čekamo da istrčimo na teren i odradimo to kako najbolje znamo", zaključio je ovaj ofanzivac. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjećamo, Huseibašić je u Bratstvo stigao u februaru 2015. godine iz Istre 1961, a tokom dosadašnje karijere još je nastupao za Slobodu, Sarajevo, Gradinu i Zvijezdu iz Gradačca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi