Prinova u ljetnom prelaznom periodu

Huseinspahić: Ispunio sam želju da se vratim u Čelik

U ljetnom prelaznom roku na Bilino polje stigao je i 23-godišnji Dženis Huseinspahić. 

Ovaj igrač rođen u Zenici prošao je sve omladinske kategorije crno-crveni, ali nikada nije dobio priliku u seniorskoj ekipi ,tako da se odlučio na put dokazivanja u drugim klubovima.

Nakon što je nastupao za zenički Rudar, Travnik, Natron, Goražde, Olimpic i Mladost iz Kaknja, vratio se na Bilino polje, te će mu se ispuniti i velika želja, a to je nastup za seniorski tim Čelika.

"Prošao sam mnogo klubova u Premijer i Prvoj ligi FBiH, moja velika želja bio je povratak na Bilino polje i hvala Bogu da sam se vratio u voljeni klub. Prošao sam sve selekcije Čelika i sada nastojim svojim radom i trudom izborim za minutažu. Imao sam tešku povredu i probleme sa srcem, ali se ispostavilo da je sve u redu i nema nikakvih problema. Nadam se da ću svojim radom na treninzima i igrama doprinjeti što boljim rezultatima kluba što mi je velika želja", kazao je Huseinspahić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.