Huseinspahić nakon samo deset dana napustio Čelik: "Ovo je jako nezdrava sredina"

Ne putuje u Tursku na pripreme

Huseinspahić nakon samo deset dana napustio Čelik: "Ovo je jako nezdrava sredina"

E. Čaušević

NK Čelik nedavno je potvrdio da je Dženis Huseinspahić novi igrač ovog kluba.

Ovaj 27-godišnji vezni fudbaler je sa Čelikom potpisao ugovor na jednu sezonu i zvanično je predstavljen. No, samo desetak dana kasnije Huseinspahić je odlučio da napusti zenički klub.

Huseinspahić neće putovati s Čelikom na pripreme u Tursku i potražit će novi klub. Za SportSport.na otkrio je zbog čega je nakon samo deset dana napustio Čelik.

"Najveći razlog zašto nisam ostao u Čeliku je taj što se nisu ispoštovali uslovi koje smo dogovorili tako dan isam htio da lje da se zavlačim, da slušam razne priče i obećanja. Osjetio sam kroz treninge da vlada jako nezdrava sredina i odlučio sam otići. Ovdje se jednostavno ne može fokusirati na fudbal", rekao je Huseinspahić i otkrio planove oko novog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"I dalje mi je plan Premijer liga Bosne i Hercegovine i vidjet ćemo šta će biti od svega. Ima još vremena i nije kasno. Sigurno da ću razmotriti ponude i izabrati najbolju opciju".

Ovaj 27-godišnji igrač prošle sezone igrao je za Goražde, te je na 27 mečeva dao šest golova i upisao deset asistencija. Još je igrao za Travnik, Natron, Olimpik, Mladost i Rudar Kakanj, a u nekoliko navrata je nosio dres Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

KRKAN
KAKVA KOMEDIJA
0 18
rehaTZ
A koji je to klub u BiH ozbiljan sem Zrinskog, Sarajeva i Sirokog volio neko ili ne ove klubove ali tako je
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi