Čelik pripreme nastavlja u Turskoj: 25 igrača na spisku, a među njima i omladinac Željezničara

Enio Zilić se vraća u Čelik?

Čelik pripreme nastavlja u Turskoj: 25 igrača na spisku, a među njima i omladinac Željezničara · Saznajemo

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Čelika vrijedno se spremaju za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon što su prvi dio priprema odradili u Zenici ekipa Čelika danas putuje u Tursku gdje će biti odrađen glavni dio priprema ovog kluba za novu sezonu.

Među putnicima za Tursku našao se i mladi igrač Željezničara Enio Zilić koji će prema svemu sudeći karijeru nastaviti u Čeliku. Još uvijek nije zvanično potvrđeno da li je potpisao ugovor, ali će putovati sa Zeničanima u Tursku.

Zilić je prošle godine potpisao ugovor sa Željom, no za seniorski tim je odigrao tek nekoliko utakmica i većinom je igrao za juniore Plavih. Tako će se vratiti u Čelik iz kojeg je još kao kadet prešao na Grbavicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na pripreme u Tursku će otputovati 25 igrača Čelika, a na listi su: Bojan Pavlović, Adis Nurković, Fikret Karajbić, Almir Čubara, Vedran Vrhovac, Tarik Isić, Enio Zilić, Petar Raguž, Ivan Livaja, Ljubiša Pecelj, Marko Perišić, Nikola Baban, Nermin Jamak, Anel Dedić, Vladimir Grahovac, Selim Žuna, Ševkija Resić, Ševko Okić, Fenan Salčinović, Haris Dilaver, Almir Aganspahić, Nermin Hajdarević, Ante Blažević, Aidin Mahmutović, Ermin Huseinbašić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Masala
0 10
AmerZE1990
Dok drugi idu u Livno,dok drugima placaju pripreme drugi Klubovi. Ti si Celik Bog za njih
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti