Husejinoviću za spektakularan pogodak stigla čestitka iz Milana

Čestitali su i Soudani, te Haris Duljević

Husejinoviću za spektakularan pogodak stigla čestitka iz Milana

S. Mlaćo

Sloboda je sinoć sa 2:0 savladala GOŠK 2:0, te pokazala da se nalazi u veoma dobroj formi.

Tuzlaci su bili bolji rival, pokazali mnogo više, a u pobjedi se između ostalih istakao Said Husejinović koji je postigao zaista prelijep pogodak iz slobodnog udarca i zaradio ovacije navijača na Tušnju.

I šef struke Slobode Zlatan Nalić nakon meča imao je samo riječi hvale za Husejinovića, a ovaj nogometaš je pogodak objavio i na Instagramu, te dobio brojne pohvale od svojih prijatelja, te bivših saigrača.

Husejinoviću su između ostalih na pogotku čestitali Haris Duljević, Hilal Soudani, te član slavnog Milana Alen Halilović.

Halilović i Husejinović se poznaju iz vremena kada su nosili dres Dinama, a Halilović je napisao: "Bravo Prciiii".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi