6

Komentari (6)

Miralem Krdzalic
Eto, sada će i TZ imati 2 premijerligaša.
zaboti janos
Bravo za Husica,cestitam!Zelim gos.HUSICU SVU SRECU OVOG SVIJETA.
Chwilla
Kakvu ba Boziju pomoc? Ti ulazis u ligu uz pomoc dolara! Podmazo si sve sto je trebalo, nema zime!
disident7
Nasi ljudi bas imaju komplekse, zasto ti smeta neko ko je uspio ? Covjek je posten nije pare zaradio ovdje na tudjoj bijedi i nesreci, naprotiv, jedan od rijetkih koji ulaze i donosi novac. Sto se stimanja tice, pogledaj rezultate zadnjih nekoliko kola i vidjet ces da Sloga cak i gubi kod kuce a neki timovi imaju iznenadjujuce pobjede ili poraze ( rezultati posebno prva tri kluba treba analizirati i istjerati u petu ligu Zvijezde, Jedinstva i Orasja, pa donekle i Toska, Olimpica 1-4 ma daj).
Chwilla
Pa on se vec dokazao da je surovao dok je bio predsjednik Slobode. Afera punac! Pametnom dosta! Nek podmazuje ako podmazivat moze! Nazalost to je slika drzave, najmanji je On problem! Samo nek mi se ne oslanja na Boga!
Gari Garinča
Gospon Husiću pun si harama, kako ti koji si davao novac, tako i oni koji su uzimali novac od tebe. Jednog lijepog dana trebat ćeš položiti nekome račune. Uz Božiju pomoć, želim ti brz povratak u niži rang.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.