Husić o imenovanju Baljića: "Uradili smo dobru stvar za bh. fudbal"

FK Tuzla City ima novog trenera

Husić o imenovanju Baljića: "Uradili smo dobru stvar za bh. fudbal"

E. Škorić

Kao bomba je odjeknula informacija da je proslavljeni fudbaler Elvir Baljić biti novi trener FK Tuzla City.

Uspio je prvi čovjek Tuzla Cityja Azmir Husić privoliti nekada sjajnog fudbalera da sjedne na klupu za šta zaslužuje sve pohvale Kontaktirali smo potom Husića, koji nam je rekao:

"Sve je dogovoreno. Baljić je novi šef struke i mislim da smo uradili dobru stvar za klub li i klupski bh. fudbal. Svi znamo ko je Elvir Baljić, njegovo ime u Turskoj se izgovara sa mnogo respekta. Mogu slobodno reći da smo zadovoljni odrađenim poslom i da u nastavak prvenstva ulazimo sa mnogo optimizma", rekao je Husić.

"Baljić neće voditi ekipu sutra u Kupu, a debitovat će za vikend. Nadamo se pobjedom. Sutra je zvanično predstavljanje", dodao je Husić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, u subotu je klupu Tuzle napustio Milenko Bošnjaković, a Baljić preuzima tim koji je u vrhu tabele iza Željezničara i Sarajeva.

Dakle, Baljić će na klupi Tuzle debitovati narednog vikenda na Tušnju protiv Zvijezde 09.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ks0l3
penal za zelju
12 3
Bulwyf
Sta boli qrac bh fudbal za trenera siminog hana...
7 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi