Husić potvrdio dolazak pojačanja iz Srbije: "Na putu je iz Beograda prema Tuzli, čekamo ga"

Preostale su sitnice

Husić potvrdio dolazak pojačanja iz Srbije: "Na putu je iz Beograda prema Tuzli, čekamo ga"

A. Čaušević

Nekoliko dana uoči početka nove sezone Premijer lige Tuzla City je završio još jedan transfer. Novi član tuzlanskog premijerligaša će zvanično postati Nemanja Nikolić.

Da će iskusni veznjak u narednoj sezoni nastupati za Tuzla City u razgovoru za SportSport.ba potvrdio je i prvi čovjek ovog kluba Azmir Husić kazavši kako je Nikolić već na putu ka Bosni i Hercegovini.

"Stiže Kapiten Voždovca? Pa eto ako je Voždovac to potvrdio mi to više ne možemo kriti", kazao nam je Husić kroz smijeh.

"Bili smo u pregovoru sedam dana, imao je važeći ugovor s Voždovcem, on je na putu iz Beograda prema Tuzli, bit će predstavljen nakon ljekarskog pregleda, ali koliko znam taj transfer je završen, ostali su još neki tehnički detalji."

Husić nam je rekao i da Nikolić definitivno neće zaigrati na Pecari kada će Tuzla City u prvom kolu gostovati Širokom Brijegu.

Je li Nikolić posljednje pojačanje? Kako kaže Husić radi se o igraču koji je ciljano dovoden u vezni red nakon teške povrede Mirsada Hasanovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S Nikolićem dobijamo sigurnost, neko ko nam je trebao. Hasanović je povrijedio križne ligamente, bit će odustan sedam do osam mjeseci. Nikolić nam je trebao. Radi se o 'box-to-box' igraču. S njim smo riješili jedan dio. Moguće je još pojačanja", kazao je pojačanja.

Nikolić je u protekloj sezoni odigrao 25 utakmica za Voždovac, a postigao sedam pogodaka. Prethodno je igrao za Minsk i BATE Borisov u Bjelorusiji, Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Sparta, Hapoel u Izraelu, te crnogorski Grbalj.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

scholsey
Daj ba Azmire stipu šuplju. To ti MOŽDA one ljake po prigradskim naseljima vjeruju. Znamo mi ko, sta i kako je lik ;)
1 5
nijepoznat
SRETNO
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi