Kapiten i prvi strijelac Voždovca stiže u Tuzlu!

Dogovorio sa FK Tuzla City saradnju

Kapiten i prvi strijelac Voždovca stiže u Tuzlu!

E. Škorić

Iz srbijanske ekipe FK Voždovac objavili su na zvaničnoj stranici da će njihov sada već bivši veznjak Nemanja Nikolić karijeru nastaviti u Tuzli.

Nikolić je bio kapiten Voždovca i upravo je okončao drugi mandat u srbijanskom superligašu, a sada se okreće novoj avanturi i potpisuje za ekipu FK Tuzla City.

"Želio bih da se zahvalim svima u Voždovcu na sjajnoj saradnji i da poželim ekipi mnogo sreće u narednoj sezoni. Protekle godine smo imali mnogo uspjeha i jednu od najboljih polusezona u istoriji kluba i na to sam ponosan. Srećan sam zbog novih izazova u karijeri i jedva čekam da vidim šta me čeka u novoj stranici moje karijeri", izjavio je Nikolić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je bio najbolji strijelac svoje ekipe i na kraju je privukao pažnju premijerligaša iz Tuzle.

Nikolić je u protekloj sezoni odigrao 25 utakmica za Voždovac, postigao 7 pogodaka i 4 puta asistirao. Prethodno je igrao za Minsk i BATE Borisov u Bjelorusiji, Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Sparta, Hapoel u Izraelu, te crnogorski Grbalj.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

senad035
Sta god Tz City potpise odmah ima ljubomornih ljudi, recimo pola njih bi sad htjelo ovog igrača u svojoj ekipi
6 0
Hix
“postigao 7 pogodaka i 4 puta se upisao u listu strijelaca.”
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi