Husić već pronašao zamjenu za Baljića: "Mislim da je dobar izbor, imamo i neki plan..."

Nalić umjesto Baljića

Husić već pronašao zamjenu za Baljića: "Mislim da je dobar izbor, imamo i neki plan..."

E. Škorić

Elvir Baljić danas je napustio FK Tuzla City, a klub bi ubrzo trebao da imenuje njegovu zamjenu.

Zlatan Nalić, bivši trener tuzlanske Slobode, prema svim informacijama postat će novi šef struke Tuzla Cityja.

Iako su se sa Tuzlom povezivali i Husref Musemić, Branislav Krunić i još neki treneri, na kraju je očigledno izbor pao na Nalića.

"Možda vam direktor Samir Muratoivć može detaljnije reći i potvrditi, ali načelno smo postigli dogovor i Nalić bi u srijedu trebao doputovati ovdje. Neki plan je da radi do ljeta, pa ako se izbori Evropa, automatski da se produži ugovor na godinu dana", rekao je predsjednik Tuzle Cityja Azmir Husić u telefonskom razgovoru za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li ste imali još nekih želja?

"Pa bilo je nekoliko trenera u opticaju, ali na kraju mi je Muratović predložio Nalića i mislim da je to dobar izbor. Radio je ovdje u Tuzli, dobro poznaje situaciju u našem fudbalu, tako da mislim da je to dobro rješenje", dodaje Husić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Alija Braco Hadziosmanovic bi bio perfektan, kakav Nalic - kamiondjija nije skonto da baletane treba dobro izsamarat + nogom u guzicu nabit
6 15
enko
Nije los ni ovaj Zildzovic sto je vodio Zvjezdu,gaji ofanzivan stil igre i veliki radnik.
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi