Husref Musemić: Izgubili smo jedan dan, ali najbitnije je da idemo

Sarajevo otputovalo u Sloveniju

Husref Musemić: Izgubili smo jedan dan, ali najbitnije je da idemo

Midhat Šljivak

FK Sarajevo otputovao je na pripreme u Sloveniju.

Bordo ekspedicija danas je krenula ka odredištu, ali sa danom zakašnjenja zbog problema u isplatama plata za fudbalere.

Na kraju je sve riješeno i šampion Bosne i Hercegovine se zaputio u Sloveniju, gdje će se u narednom periodu pripremati za predstojeću sezonu.

Trener Husref Musemić je pred put kratko rekao:

"Izgubili smo jedan dan zbog nekih problema koji su riješeni. Najbitnije je da idemo, da radimo, da treniramo i da sve ovo neće ostaviti traga u našem radu i u utakmicama koje slijede", rekao je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za vrijeme boravka u Rogaškoj Slatini planirane su tri utakmice. U ponedjeljak 23. juna zakazana je utakmica protiv FK Partizani, tri dana poslije Bordo tim će odmjeriti snage sa FC Slovacko, a 30. juna izabranike Husrefa Musemića očekuje prijateljska utakmica protiv NK Domžale.

U Sloveniju su otputovali sljedeći igrači: Kovačević, Dizdarević, Dupovac, Lazić, Kurdić, Šabanović, Mustafić, Hebibović, Hodžić, Šišić, Gavrić, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Milanović, Rahmanović, Salčin, Handžić, Đokanović, Imamović, Hasanović, Dervišagić i Crnički.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Robijasis1000
Husrefe husrefee husrefee.......................
0 5
Romanus
Bile isplate fkt rece mi ovaj haver odmah narucili tortu ko ormar, kao zadnje slatko sto ce probat prije priprema
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti