Musemić zadovoljan napušta Koševo

Trener tuzlanskog tima dao komentar meča

Musemić zadovoljan napušta Koševo

Midhat Šljivak

FK Tuzla City je po prvi put u historiji savladala FK Sarajevo.

Tuzlanski tim je u 1. kolu Premijer lige slavio na Koševu sa 2:1 golovima Sulejmana Krpića i Adnana Džafića, a trijumfom svakako može biti zadovoljan trener gostiju Husref Musemić.

On je nakon utakmice za Moja TV rekao:

"Dobro smo otvorili meč i zabili rani gol. Potom je Sarajevo preuzelo inicijativu i zasluženo došlo do gola", rekao je Musemić i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Korigovao sam neke stvari na poluvremenu i to nam se isplatilo. Pobijedili smo, da li je zasluženo ili ne, to ne znam. Imalo je i Sarajevo svoje šanse."

Tuzla City u narednom kolu čeka Željezničar.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Husrefe legendo, znam da ne meres janjetinu zbog zdravstvenih problema, al u Travniku imas sav ostali serbesluk kad navratis! Pi*aj po sirotinji hahahahahahahahaha
0 5
Husrefbeg22
supak. Pobijedi sarajevo a izgubit ce u tuzli od borca i zrinjskog
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi